Rechtstreeks uit de koe

Boerenkaas
Boerenkaas is een heel natuurlijk product, rechtstreeks uit de koe. Gemaakt van puur rauwe melk. Verder niets. Naast jonge en zeer goed gerijpte kazen bedenkt Anneke graag nieuwe smaken zoals kruidnagel, brandnetel, Italiaanse kruiden en truffel.

Meikaas
Deze kaas heeft zijn naam te danken aan de maand mei, die staat voor jong. Meikaas is de meeste jonge kaas die we hebben. En ons beste bewaarde geheim! Omdat bijna niemand weet hoe je het moet maken wordt deze kaas slechts op enkele plekken in Nederland verkocht. Je kunt meikaas vergelijken met mozzarella. En zo eet je het ook. Maar of je ‘m bij je pasta, salade of op je brood doet, dat bepaal je lekker zelf!

Graskaas
Het is elk jaar weer een prachtig gezicht als de koeien na de winter weer lekker naar buiten gaan. En blije koeien in de wei, betekent de start van het graskaasseizoen Heerlijke jonge kaas met alle kruiden en smaken van het land.

Vers van het mes
Kies je favoriete kaas in de winkel of laat een stuk op maat snijden. Wil je je aankoop langer bewaren? Wij vacumeren de kaas graag voor je.